Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016

 στα Νέα

Team Code Zero Vodafone – Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016

Η αγωνιστική προετοιμασία για την Team Code Zero Vodafone βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ομάδα να προετοιμάζεται για τις πρώτες της αγωνιστικές υποχρεώσεις στα μέσα Μαΐου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Team Code Zero Vodafone για το 2016, περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλα circuit καθώς και αγώνες προετοιμασίας.

Στις αρχές Ιουλίου του 2016, η χιώτικη ομάδα θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC, που θα πραγματοποιηθεί στη μαρίνα του Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Σε ένα ιστιοπλοϊκό event, εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, με περισσότερες από 40 συμμετοχές από Ελλάδα και από 9 διαφορετικές ευρωπαικές χώρες, η χιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να εμφανιστεί έτοιμη να πλασαριστεί στη καλύτερη δυνατή θέσή.

Μετά την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊού Πρωταθλήματος, η Team Code Zero Vodafone θα συνεχίσει τη προετοιμασία της για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016, που θα διεξαχθεί στη Χίο. Σε γνώριμα νερά η χιώτικη ομάδα θέλει να πλασαριστεί μεταξύ των καλύτερων ελληνικών ομάδων.

 

Για τη καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, στο αγωνιστικό πρόγραμμα προστέθηκαν τρεις αγώνες προετοιμασίας στον φαληρικό όρμο. Συγκεκρμένα η Team Code Zero Vodafone θα συμμετάσχει στις 14-15 Μαιού, 21-22 Μαίου και στις 04-05 Ιουνίου σε αγώνες που θα διεξαχθούν στο φαληρικό όρμο, συναγωνιζόμενη αρκετές από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα άλλα δύο circuits.

 

Εκτός όμως των προπονήσεων και των συμμετοχών σε αγώνες προετοιμασίας, η Team Code Zero Vodafone έχει προγραμματίσει και αναβάθμιση του εξοπλισμού της, ώστε να παρουσιάστει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ανταγωνιστική.

 

Η Team Code Zero Vodafone, για τα συγκεκριμένα circuits θα έχει στη διάθεση της 12 αθλητές από τη συνολική σύνθεση της ομάδας. Πρόκειται για τους Παύλο Γανιάρη, Γιώργο Μπουσέ, Μιχάλη Τέττερη, Δημήτρη Τέττερη, Λουκά Σίμο, Ζαούδη Γιάννη, Λιούμη Βίκη, Καρούσο Γιώργο, Διαμαντάκη Λίζα, Κουμή Στέλιο, Μιχάλη Μπελέγρη και Γιώργο Παπαδόπουλο.

 

Στη προσπάθεια της αυτή, η ομάδα έχει αρωγό την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone Hellas και υποστηρικτές της, ήδη, τις εταιρείες Medport και Nalu Cafe, ενώ αναμένεται να προστεθούν και κάποιες ακόμη βοηθώντας σημαντικά τη προετοιμασία και την οργάνωση της ομάδας.

 

Τελευταία Νέα
Vodafone.svg14188510 1285732581467583 4235716137725271282 o