Team Code Zero – MastihaShop

 στα Νέα
Η Team Code Zero, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Vodafone Hellas έπειτα από 7 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας και υποστήριξης , εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες σε όλα τα τμήματα και το προσωπικό της εταιρείας για την άψογη συνεργασία.

Team Code Zero – MastihaShop:

Η νέα αγωνιστική χρονιά, 2018, βρίσκει την Team Code Zero, να «φοράει» τα χρώματα των καταστημάτων mastihashop, εγκαινιάζοντας την έναρξη της συνεργασίας με την χιώτικη εταιρεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου MEDITERRA SA.

Το καταστημα MastihaShop στην Χίο

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ:

Το “μαύρο¨σκάφος της Team Code Zero, με την τα λογότυπα της χιώτικης, διεθνούς εμβέλειας εταιρείας, θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το προσεχές διάστημα και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής του.

Athens Sailing Circuit – Athens Trophy 2018 ©Nikos Alevromytis

Το σκάφος της Team Code Zero, Grand Soleil 42R, του ιταλικού ναυπηγείου Grand Soleil, αλλάζει χρώμα και από το 2018 το μαύρο θα επικρατεί στα έξαλλα του σκάφους δημιουρώντας το υπόβαθρο για να φιλοξενηθεί το λογότυπο των καταστημάτων mastihashop, ενώ στη μάτσα του σκάφους, θα φιλοξενηθεί η διάσημη φυσική τσίχλα Χίου, ΕΛΜΑ.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ mastihashop:

mastihashop logo
Η μαστίχα, ύστερα από μακραίωνα ταξίδια στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ανατολικής Μεσογείου και ερωτοτροπώντας πάντα με την ποικιλία της χρησττικότητας της, αποκτά νέα ταυτότητα και συστήνεται σε ένα κοινό με οικολογικές ανησυχίες και αισθαντική ενατένιση του καθημερινού. Με σημείο εκκίνησης τη ΧΙο, την παγκόσμια και αποκλειστική πατρίδα της μαστίχας, τα mastihashop, ζωντανεύουν παλιές και δημιουργούν νέες συνεργασίες φέρνοντας προϊόντα απ’ όλες τις χώρες που ταξίδεψε η μαστίχα, αγαθά πολιτισμών με ιστορία χαμένη στα βάθη των αιώνων.Τα mastihashop, γνήσιο δημιουργημα των ανθρώπων της μαστίχας, φιλοδοξούν να αναδείξουν τις ιαματικές και καλλωπιστικές της ιδιότητες, την πολυχρηστικότητα και τη διεθνικότητάς της.

Η διάσημη φυσική τσίχλα ΕΛΜΑ
Εκφράζοντας το ζωντανό και διηνεκές αμάλγαμα πολιτισμών και λαών, τα mastihashop έρχονται να προσηλυτίσουν νέους πιστούς και να τους ταξιδέψουν νοερά στην Ανατολή, φέρνοντας στις αποσκευές τους σειρές απολαυστικών συνταγών σε συνδυασμό με αρώματα, εικόνες και μουσικές της Μεσογείου. Λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά της μαστίχας και τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις καισυνήθειες σε συνδυασμό με την ιστορική διαδρομή του προϊόντος από την κλασσική αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ίδρυση των καταστημάτων mastihashop στόχευε και στοχεύει στην αξιοποίηση και ενίσχυση της δυναμικής του προϊόντος. Τα καταστήματα mastihashop γεννήθηκαν από την αδυναμία αποτελεσματικής επικοινωνίας της μαστίχας και ειδικότερα της ποικιλίας των χρήσεων της σε συνδυασμό με τις ιδιότητες και δράσεις της.Ειδικότερα στο σχεδιασμό λήφθηκαν ιδιαίτερα υπόψη:
 • η μοναδικότητα και η πολύ–χρηστικότητα της μαστίχας
 • η διεθνικότητα του προϊόντος, η ιστορική και πολιτιστική παράδοση
 • Η διαφορετική ιεράρχηση των αξιών στις κοινωνίες της +ύσης και της Ανατολής
 • Η επιταγή για αναβάθμιση και ανανέωση της εικόνας της μαστίχας
 • Οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις και συνήθειες
 • Η ανάγκη για προϊόντα ευημερίας και υγείας
 • Η σύγχρονη απαίτηση για επικοινωνία και μάρκετινγκ υψηλής αισθητικής
 • Ο γενέθλιος τόπος της μαστίχας και η προβολή της περιοχής και των προϊόντων της

Κατάστημα MastihaShop στο Καταρ
Η εταιρεία διαχειρίζεται 17 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό εκ των οποίων 16 mastihashop και 1 παντοπωλείο, λειτουργεί μονάδα παραγωγής προϊόντων στη Χίο όπου παρασκευάζονται περίπου 100 διαφορετικά προϊόντα, είναι διανομέας στην Ελλάδα:
 • της μαστίχας Χίου
 • της τσίκλας ΕΛΜΑ
 • της σειράς προϊόντων Art of Nature
 • της σειράς καλλυντικών προϊόντων mastihacare
 • της σειράς προϊόντων cultura mediterra
 • των λικέρ μαστίχας ENOSIS & KENTOS
Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα mastihashop μπορείτε να βρείτε στο https://www.mastihashop.com/
Τελευταία Νέα
21167480 1763168913723945 7439720214703472427 o