H TEAM CODE ZERO ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 2020

Mastihashop | ΟΥΖΟ ΜΙΝΙ  |  Canteen  || ΧΟΡΗΓΟΙ  2020 

ENSAYAR- the four season bar | Vanilla World | CARRE  ||ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2020

Αναμφισβήτητα το 2020 αποτελεί μία ιδιαιτέρως ανατρεπτική χρονιά, τορπιλίζοντας οποιοδήποτε προγραμματισμό. Η προετοιμασία της αγωνιστικής χρονιάς και ο στόχος της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Capri της Ιταλίας τον Μαίου του 2020 ανεστάλησαν, με όλες τις ομάδες να παρακολοθούν σαστισμένες την επέλαση του ιού Covid-19. Μία επέλαση που άλλαξε και θα συνεχίσει να το κάνει τα εως τώρα δεδομένα. 

Η Team Code Zero (TCZ) παρακολούθησε (όπως όλοι) τις εξελίξεις, εναρμονήστε σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο με τις συστάσεις και τα μέτρα του ΕΟΔΥ κατά την περίοδο του lockdown, αλλά συνέχιζε να προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα. Μία ημέρα που δεδομένο είναι ήταν ότι θα έφερνε αλλαγές και στην ιστιοπλοϊκή καθημερινότητα ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας στην προετοιμασία, στον προγραμματισμό αλλά κυρίως στην βιωσημότητα του project TCZ. 

Κοιτάζοντας πίσω στα 10 χρόνια ζωής αυτής της ομάδας, βρήκαμε εξίσου δύσκολες και δυσεπιλητες στιγμές που καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε όλοι μαζί και ίσως αυτή η έντονη ομαδικότητα και το αίσθημα της οικογένειας (με τα θετικά και τα αρνητικά) αποτελούν την πραγματική δύναμη και τον λόγο ύπαρξης αυτής της ομάδας. 

Σε αυτή λοιπόν την “ζοφερή” χρονιά, ο καθένας από τα μέλη της TCZ, για ακόμη μία φορά έδειξε ότι αυτό το σκαφάκι είναι το ιστιοπλοϊκό του σπίτι και αυτή η ομάδα είναι κάτι περισσότερο από ένα συνοθήλευμα ανθρώπων. 

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μία σειρά εταιρειών που το 2020 θα βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια της TCZ, προστιθέμενες στην σημαντική λίστα όλων αυτών των εταιρειών και ανθρώπων που έχουν συνδράμει αυτά τα χρόνια. 

H εταιρεία Mediterra με τα καταστήματα Mastihashop θα συνεχίσει να ταξιδεύει παρέα με την Team Code Zero για μία ακόμη χρονιά γνωρίζοντας ότι εταιρεία και ομάδα δεσμεύονται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της χιώτικης καταγωγής και στα δύσκολα δεν θα μπορούσαν να χωριστούν. 

Στην φετινή παρέα όμως έχουμε μία ακόμη σημαντική εισαγωγή από το Βόρειο Αιγαίο, αυτή του “Ουζο ΜΙΝΙ” από την Μυτιλήνη που παρέα με τα προϊόντα της χιώτικης μαστίχας θα αποτελέσουν μία ακόμη σημαντική προβολή της ευρύτερης περιοχής σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά το “Ουζό Μίνι”, με ιστορία από το 1800, φέρει στην συνταγή του μυστικά και μνήμες τόσο από το πανέμορφο νησί της Λέσβου όσο και από τα παράλια της Μικράς Ασίας και των Ελλήνων που έφτασαν στο νησί από την Σμύρνη το 1922, αποτελεί πηγή έμπνευσης και απτή απόδειξη ότι από τις κρίσεις προέρχεται η εξέλιξη. 

Θα μπορούσε κανείς να σταματήσει εδώ, αν φυσικά δεν υπήρχε στην TCZ το άρωμα Θεσσαλονίκης. Μία πολή που για πολλούς και διάφορους λόγους έχει συνδεθεί πολύ έντομα με την ιστορία και την εξέλιξη αυτής της ομάδας, γίνεται φέτος σημείο αναφοράς για την ομάδα μας. Δύο εκ των μελών της TCZ, με αφορμή την παρουσία τους σκάφους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας 2020 στον Θερμαϊκό Κόλπο, απέδειξαν ότι όλα αυτά τα χρόνια παράλληλα με την συμμετοχή τους στην ομάδα, φροντίζουν να μεταφέρουν με θέρμη την εικόνα, την διαδρομή και τις αξίες αυτής της ομάδας σε γνωστούς και φίλους στην πόλη.

Το 2020 στους υποστηρικτές προστίθενται τρεις επιχειρήσεις εστίασης ENSAYAR- the four season bar | Vanilla World | CARRE δείχνοντας την έμπτακτη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της ομάδας μας. 

Τέλος (Last but not the least) για μία ακόμη χρονιά η ομάδα συναντά την επιχείρηση Canteen, αυτή την φορά όχι στην κατηγορία των υποστηρικτών αλλά σε αυτή των βασικών χορηγών. Η δεδομένη αγάπη της επιχείρησης για την TCZ που έχει εκφραστεί με ποικίλους τρόπους υποστήριξης έρχεται σε αυτή την δύσκολη χρονιά να ενισχυθεί και να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα. Το Canteen είναι βέβαιο ότι το έχετε επισκευθεί οι περισσότεροι εντός Θεσσαλονίκης, αλλά ακόμη πιο βέβαιο είναι ότι πολλοί περιμένετε να δημιουργηθεί και ένα αδερφάκι του εκτός αυτής. Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λογότυπα του θα ταξιδέυουν επάνω στα πανιά της TCZ θυμίζοντας σε όλους ότι το μεράκι για αυτό που κάνεις αποτελεί την κινητήρια δύναμη για το αύριο. 

Κάνοντας χρήση της έκφρασης του Canteen……. it all starts here …….. it all ends here! 

Τα υπόλοιπα στην θάλασσα….. let the season begin!