Η Αγωνιστική Χρονιά για το 2019 ξεκινάει με τον αγώνα της Ύδρας

Μία ακόμη αγωνιστική χρονιά ξεκινάει σε λίγες ημέρες για την Team Code Zero. Η χιώτικη ομάδα για έννατη χρονιά ετοιμάζεται να ανοίξει αγωνιστικά πανιά, επιλέγοντας ίσως τον πιο διάσημο και ιστορικό αγώνα του Σαρονικού. Ο αγώνας της Ύδρας που συμπίπτει με την εθνική μας εορτή, της 25ης Μαρτίου, είναι η μεγάλη διοργάνωση που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής σεζόν. Ειδικά ο ανοιξιάτικος αγώνας προαναγγέλλει το καλοκαίρι που κάθε χρόνο, από αγωνιστικής πλευράς, γίνεται όλο και πιο θερμό. Ο αγώνας της Ύδρας της 25ης Μαρτίου διοργανώνεται από το 1973 από τον ΠΟΙΑΘ και συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό σκαφών.

 

 

 

“Παραδοσιακά ο Αγώνας της Ύδρας συγκεντρώνει πληθώρα συμμετοχών απλώνοντας το συναγωνισμό σε ολόκληρο το πλάτος του αγωνιστικού στίβου. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι αποτελεί ένα αγώνα πολλών ανατροπών τόσο κατά την διάρκεια της κάθε μίας ιστιοδρομίας, όσο και μεταξύ των δύο ξεχωριστών ιστιοδρομιών. Εαν κάτι πρέπει να σημειώσουμε, είναι ο ενθουσιασμός που υπάρχει μεταξύ των συμμετεχόντων ομάδων, καθώς ο αγώνας συνδυάζεται με την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς, γεγονός που οδηγεί την ψυχολογία όλων σε στεριά και θάλασσα στα ύψη. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μία χρονια η ομάδα μας θα ξεκινήσει την αγνωιστική χρονιά με αυτό τον αγώνα, ειδικά φέτος που ο στόχος της συμμετοχής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κροατία έχει μετατρέψει τον αγώνα αυτό σε βασικό στάδιο προετοιμασίας”. Η βασική ομάδα θα βρίσκεται σχεδόν σε πλήρη σύνθεση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα.”  Μιχάλης Μπελέγρης

 

 

 

Η Team Code Zero και για το 2019 θα ταξιδέψει παρέα με τα καταστήαμτα Mastihashop και την χιώτικη φυσική τσίχλα ΕΛΜΑ, σε όλες τις μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας στο Sibenik της Κροατίας τον Ιούνιο,  μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στον Σαρωνικό Κόλπο από τον Ι.Ο.Πειραιώς.

 

 

 

Ακολουθήστε την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: Team Code Zero 

Instagram: teamcodezero